Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

ΑΓΑΠΩ & ΠΡΑΤΤΩ Κυριακή 9 Ιουνίου τρέχουμε όλοι μαζί !

Τι είναι το Αγαπώ και πράττω?
Κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης το οποίο ιδρύθηκε το 2016 στην Κύμης Ευβοίας. Παρά τα δύσκολα χρόνια της εποχής μας η συμμετοχή και η βοήθεια όλων μας μπορεί να χαρίσει το χαμόγελο την ελπίδα και την αισιοδοξία σε ένα συνάνθρωπό μας . Αυτός είναι και ο χαρακτήρας του Αγαπώ και Πράττω, η συνολική προσπάθεια των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου ως προς την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης συνανθρώπων μας.

Το διαδικτυακό κανάλι ALFA OMEGA EVIA WEB TV Για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός επικοινωνίας στην προσπάθεια να ενημερώσει τον κόσμο για την σημασία που έχει να στηρίξουμε ΟΛΟΙ Το σωματείο κοινωνικής αλληλεγγύης!



Προλαβαίνεις να γίνεις και εσύ μέλος αυτής της προσπάθειας!

Το Αγαπώ και Πράττω διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 τον 4ο Ετήσιο Φιλανθρωπικό Αγώνα Δρόμου με σκοπό τη συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πέρυσι για τη συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού για την αγορά και δωρεά Αξονικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου οπότε η επίτευξη του στόχου θα ωφελήσει ένα μεγάλο αριθμό ανθρώπων.
Το Αγαπώ και Πράττω σε όλο το επόμενο διάστημα και έως την επίτευξη του αγώνα δρόμου θα διανέμει το αγωνιστικό ομότιτλο Μπλουζάκι όπως κάθε χρόνο, το οποίο κοστίζει πέντε (5) ευρώ και είναι το βασικό έσοδο ως προς την επίτευξη του ποσού που χρειάζεται για να καλυφθεί ο νέος στόχος. Όσο αναφορά την εύρυθμη διοργάνωση και την κάλυψη των αναγκών του αγώνα, προσβλέπουμε σε κάθε υλική και οικονομική βοήθεια / χορηγία, ως προς τον σκοπό αυτό. Πιστοί στο σκοπό μας συνεχίζουμε την προσπάθεια και σας καλούμε να ενωθείτε μαζί μας για ακόμα μία χρονιά μετατρέποντας την αγάπη σας σε πράξη. Όλοι μαζί μπορούμε!


Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ



     Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.
  Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη σελίδα μας  https://agapwkaiprattw.gr/?fbclid=IwAR1SgMbatVHo_QBpxQDki7MDnqLlcS2iPpEeKyChgh62yR6OL4X8yNfPSRY

  Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου μας είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι μας το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να γίνετε υποστηρικτές χορηγοί ή χορηγοί ειδών και υπηρεσιών.
  Στηρίξτε κι εσείς αυτή μας την προσπάθεια! Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης  των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Trailer διοργάνωσης: https://youtu.be/4Nu6JIcgH_4

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428
Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428
Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω

Πληροφορίες - εγγραφές
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6974675269 & 6948367737                        
E mail: agapwkaiprattw@gmail.com
Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw


Ο αγαπημένος μας Κώστας Βουτσάς που πλήθος κόσμου έχει λατρέψει μέσα από τις μοναδικές του ερμηνείες αλλά και από τις φιλανθρωπικές του δράσεις, στηρίζει τον αγώνα μας και σας καλεί να κάνετε και εσείς το ίδιο μετατρέποντάς την αγάπη σας σε πράξη!


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ













Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Μιχάλης Ιατρόπουλος που πλήθος κόσμου έχει λατρέψει μέσα από τις μοναδικές του ερμηνείες αλλά και από τις φιλανθρωπικές του δράσεις, στηρίζει τον αγώνα μας και σας καλεί να κάνετε και εσείς το ίδιο μετατρέποντάς την αγάπη σας σε πράξη!

 

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ

 

 

 

 

 Ο Στράτος Τζώρτζογλου ως ένας φύση και στάση ζωής καλλιτέχνης με ευαισθησίες στηρίζει τον αγώνα μας και σας καλεί να κάνετε και εσείς το ίδιο μετατρέποντάς την αγάπη σας σε πράξη!

 

O ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ

  

 

 

 

Ο αγαπημένος μας Γιώργος Κιμούλης που πλήθος κόσμου έχει λατρέψει μέσα από τις μοναδικές του ερμηνείες, στηρίζει τον αγώνα μας και σας καλεί να κάνετε και εσείς το ίδιο μετατρέποντάς την αγάπη σας σε πράξη!


 

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ

 

 

 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ 2016 - 2017

 

Ετικέτες