Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΙΟΥ οργανώνει την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα από τις 9:00 π.μ έως τις 1:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Ορίου την 8η εθελοντική αιμοδοσία με τη βοήθεια του Γ. Ν. Ν. Χαλκίδος.

Ο σύλλογός μας προκειμένου να συντηρηθεί η τράπεζα αίματος που δημιουργήθηκε στις 17 Αυγούστου 2008, οργανώνει την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα από τις 9:00 π.μ έως τις 1:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου Ορίου την 8η εθελοντική αιμοδοσία με τη βοήθεια του Γ. Ν. Ν. Χαλκίδος.
Η ανάγκη στήριξης των συνανθρώπων μας είναι απαραίτητη, γι αυτό καλούμε όχι μόνο τους κατοίκους του χωριού μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν σ΄ αυτή την προσπάθειά μας.
Μπορούν να δώσουν αίμα:
- Όσοι είναι υγιείς και έχουν ηλικία από 18 ~ 60 ετών.
- Αυτοί που δεν θα κάνουν χρήση φαρμάκων
(DEPON- ΑΣΠΙΡΙΝΗ….κ.λ.π.) για 3 ημέρες.
- Και αυτοί που δεν θα καταναλώσουν αλκοόλ το
προηγούμενο βράδυ στις 23 Αυγούστου.
Μη ξεχνάμε λοιπόν να δείχνουμε την αγάπη στον συνάνθρωπό μας προσφέροντας λίγο αίμα έτσι μπορούμε να σώσουμε ζωές……….…. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948367737 (Φάλαρη Μαρία) 6982405415(Παπουτσής Γιώργος) (2221021913 Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας σταθμός αιμοδοσίας)

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

O δήμαρχος του Τένινγκεν πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Ερέτριας

Επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Ερέτριας πραγματοποίησε ο δήμαρχος του Τένινγκεν, του γερμανικού κρατιδίου της Βάδης- Βυρτεμβέργης κ.Heinz Rudolf Hagenacker, από τις 3 έως τις 9 Αυγούστου 2014. 

Ο κ. Hagenacker συνοδευόταν από την ορχήστρα του Πυροσβεστικού Σώματος του Τένινγκεν, την “Orchestra  Kondringen”, η οποία έδωσε συναυλίες στην Αμάρυνθο, την Ερέτρια και το Κάστρο Κανήθου στη Χαλκίδα, μαζί  με τις χορωδίες Αμαρύνθου και Ερέτριας.

Η συναυλία, που πραγματοποιήθηκε στις 9 Αυγούστου 2014 στο Κάστρο Κανήθου, έγινε με τη συνδιοργάνωση των Δήμων Χαλκιδέων και Ερέτριας.  Το παρών τους έδωσαν ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, η εκλεγμένη δήμαρχος κ. Αμφιτρίτη Αλημπατέ, ο δήμαρχος του Τένινγκεν  κ.Heinz Rudolf Hagenacker, ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων κ. Γιώργος Γεραντώνης, ο πρόεδρος του «Δαφνηφόρου Απόλλωνα» κ. Α. Τσιριμώκος, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Ελένη Αϊδίνη, ο διευθυντής του Συντονιστικού Γραφείου Ελλάδος της Ελληνογερμανικής – Συνέλευσης,  κ. Χρήστος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας κ. Μιλτιάδης Χέλμης, η δημοτική σύμβουλος κ. Σοφία Καραμπέτσου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Λάμπρου. 
 


Οι εκδηλώσεις έγιναν υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων», με την υποστήριξη της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερέτριας «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων» και του Συλλόγου Πλακακίων