Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Δ. Θωμάς: Ήρθε η ώρα το σύστημα Μπουραντά να υποστεί την τελειωτική του ήττα
«Γιατί κύριε Μπουραντά μεθοδεύσατε την χορήγηση της άδειας καύσης του RDF στην ΑΓΕΤ, κόντρα στις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου, των φορέων και των πολιτών; Γιατί μετά από αυτή την μεθόδευση σας ξήλωσε ο Περιφερειάρχης και είστε ένα χρόνο τώρα σε ένα γραφείο χωρίς αρμοδιότητες;» Αυτό το ερώτημα έθεσε ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς κατά την διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης του συνδυασμού Νέοι Ορίζοντες για το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στον πεζόδρομο του Αλιβερίου, όπου έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού. Και ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου, απευθυνόμενος προς τους πολίτες που είχαν γεμίσει ασφυκτικά το χώρο, συμπλήρωσε: «Ήρθε η ώρα, το «σύστημα Μπουραντά» να υποστεί την τελειωτική του ήττα»
Ο Δημήτρης Θωμάς αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τραγική οικονομική κατάσταση που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή από τον πρώην Δήμο Ταμυναίων καθώς και τα κατασχετήρια ύψους 2 εκ ευρώ τα οποία ήταν η «προίκα» της νέας Δημοτικής Αρχής πριν από 3,5 χρόνια.
«Παρόλα αυτά, καταφέραμε με σκληρή δουλειά και νοικοκύρεμα, όχι μόνο να κρατήσουμε το Δήμο όρθιο αλλά να παράγουμε σημαντικό έργο και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνουμε τους πολίτες με αυξήσεις στα τιμολόγια» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Θωμάς, αναφερόμενος στην συνέχεια στα έργα που άλλαξαν την όψη του Αλιβερίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος ανέφερε την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου του Αλιβερίου, την αποκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού, την ανάπλαση στον Κάραβο, στην υπογείωση του δικτύου υψηλής τάσης της ΔΕΗ και σε μια σειρά ακόμη έργων, τα οποία εκτελέστηκαν και εκτελούνται καθημερινά.
Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου τόνισε ότι ήταν απούσα και με μηδενιστική στάση όλα αυτά τα χρόνια, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι κάποιοι πρώην επικεφαλής δύο συνδυασμών εντάχθηκαν στον συνδυασμό του Θ. Μπουραντά, ωστόσο, τα μέλη των συνδυασμών βρίσκονται (και ως υποψήφιοι) στους ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
Ο Δημήτρης Θωμάς κάλεσε τους πολίτες να δώσουν αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που θεωρούν ότι μπορούν να τους έχουν δέσμιους και να τους ξεγελούν κάθε φορά με ψεύτικες υποσχέσεις, τονίζοντας ότι οι ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ θα είναι νικητές των εκλογών από την πρώτη Κυριακή.
Ακολούθησε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους και η βραδιά έκλεισε με συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «ELEMENTARY – A»