Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

«Η Αμαρύνθια Άρτεμις» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας!

Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών, Αμαρύνθου Καλλιθέας Άνω Βάθειας, σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος 2015. Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια και αγιασμό των γραφείων μας καθώς και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας μας, Παπανικολάου 1, όπισθεν ηρώων κεντρικής πλατείας Αμαρύνθου
Η Alfa Omega Evia Web t.v Σας εύχεται το 2015 να διπλασιάσετε την δύναμη σας, αλλά ωστόσο αχρείαστη να είναι, να σας βλέπουμε σε ετοιμότητα, αλλά ποτέ να μην χρειαστεί να επέμβετε, τέλος σας συγχαίρουμε για την δραστηριότητα σας, και ευχόμαστε κουράγιο στις αποστολές σας μαζί με ένα μεγάλο Ευχαριστώ!

Η Ευρωπτώση πλησιάζει!

ΤΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ (VAROUFAKIS) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! Η ΕΥΡΩΠΤΩΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!
Ένα μικρό, αλλά αρκετά διαφωτιστικό ντοκιμαντέρ του Γ. Βαρουφάκη για την Ελληνική κρίση, στο βρετανικό δίκτυο Channel 4.



Ο διάσημος καθηγητής οικονομικής θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημιού Αθηνών, μέσα σε οκτώ περίπου λεπτά περιγράφει τα δεινά της σημερινής Ελληνικής πραγματικότητας, με ρεπορτάζ στους δρόμους της Αθήνας και στα άδεια μαγαζιά της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κανείς δεν έχει λεφτά να αγοράσει τίποτα».
Στη συνέχεια περνά στο δια ταύτα της κρίσης, εξηγώντας το στρεβλό της παγκόσμιας οικονομικής πολιτικής.Τέλος «προτείνει» λύσεις εξόδου… από το αδιέξοδο..