Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

30ο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

30 Χρόνια μετρά η Αμάρυνθος Ευβοίας  με το μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό καρναβάλι όχι μόνο της Εύβοιας αλλά και της Αττικοβοιωτιας!
Σαν να είναι ένα μεγάλο στοίχημα και στόχος από τις οργανωτικές επιτροπές τους συλλόγους διάφορους άλλους φορείς και από τον απλό κόσμο κάθε χρόνο οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Αμάρυνθο να έχουν ένα διαφορετικό και μοναδικό χαρακτήρα με πάρα πολλές εκπλήξεις!      
Το καρναβάλι Αμαρύνθου γνώρισε τέτοια επιτυχία μέσα από τις καινοτόμες                                                           ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014
ιδέες όσων συμμετέχουν, αλλά αυτό
που δίνει την ζωντάνια και την θέληση να διοργανώνουν κάθε χρόνο μοναδικές  εκδηλώσεις είναι αυτή η απίστευτη προσέλευση κόσμου από την Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας, κόσμος που έχει ζήσει από κοντά χρόνια τώρα, την διαφορά στις Αποκριάτικες αυτές εκδηλώσεις!
Η Αμάρυνθος είναι μια τουριστική πόλη πολύ κοντά στην Αθήνα και εύκολα κανείς μπορεί να έρθει οδικώς σε 1:15’ λεπτά.
Η διαδρομή είναι πιο σύντομη από το να πάει κανείς Κηφησια – Σύνταγμα, έτσι κάθε χρόνο η παραλιακή αυτή πόλη βουλιάζει στην κυριολεξία από κόσμο!
Καρναβαλιστές, άρματα, χορός με τους ήχους γνωστών μεγάλων ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου, ατελείωτα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, η καύση του Καρνάβαλου, και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις συνθέτουν την Μαγεία του μεγάλου Καρναβαλιού στην Αμάρυνθο Ευβοίας!
Για όσους επιθυμούν να μείνουν στην περιοχή υπάρχουν Ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, στην Αμάρυνθο και στην γύρο περιοχή του δήμου Ερέτριας Αρκεί να κλείσει κάποιος έγκαιρα το δωμάτιο του! 
Περισσότερες πληροφορίες για καταλύματα μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Δήμου Ερέτριας αλλά και σε άλλα sites! Ντυθείτε με φαντασία και χαμόγελο, και ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές στο μεγάλο Καρναβάλι της Αμαρύνθου!
Χορηγός επικοινωνίας του φετινού Καρναβαλιού είναι η Διαδικτυακή τηλεόραση – Blog ALFA OMEGA EVIA WEB που θα καλύψει και θα μεταδώσει μαγνητοσκοπημένες όλες τις εκδηλώσεις 
μέχρι και την τελευταία ημέρα των Αποκριών!
22 ΦΛΕΒΑΡΗ 2015 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΥΝΘΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!   ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!