Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μήνυμα νίκης έστειλε το Σάββατο βράδυ, 3 Μαΐου 2014, ο Βασίλης Βελέντζας

Μήνυμα νίκης έστειλε το Σάββατο βράδυ, 3 Μαΐου 2014, ο Βασίλης Βελέντζας (ο νυν δήμαρχος Ερέτριας που διεκδικεί εκ’ νέου και στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές το Δήμο Ερέτριας), στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου.
Ο κ. Βελέντζας, επικεφαλής του συνδυασμού Δημιουργική Ένωση Πολιτών, μίλησε για τα  40 μεγάλα έργα τα οποία επί δημαρχίας του (2011 - 2014) σχεδιάσθηκαν και άλλα βρίσκονται σε φάση υλοποίησης  ενώ άλλα έχουν αποπερατωθεί. Ζήτησε από τους κατοίκους της Αμαρύνθου, της Ερέτριας, της Γυμνού, της Άνω Βάθειας, της Σέττας, της Καλλιθέας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να ολοκληρώσουν το μεγαλόπνοο έργο που επιτελείται και να σχεδιάσουν όλοι μαζί το νέο όραμα για το Δήμο Ερέτριας.
Σήμερα, Κυριακή 4 Μαΐου 2014, στις 20.00, θα πραγματοποιηθούν στην Ερέτρια, τα εγκαίνια και του δεύτερου εκλογικού κέντρου  της Δημιουργικής Ένωσης Πολιτών (Αρχαίου Θεάτρου 64).
Στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας http://velentzas.info  και στο λογαριασμό μας στο facebook  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ   https://www.facebook.com/dienpovelentzas μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο μας, να διαβάσετε τα τελευταία νέα μας και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις δραστηριότητές μας.  Τα εκλογικά μας κέντρα βρίσκονται στην οδό Αρχαίου Θεάτρου 64 στην Ερέτρια και στην Κεντρική Πλατεία Αμάρυνθου. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να σας ενημερώσουμε για το έργο , το όραμά μας και να ανταλλάξουμε απόψεις.