Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ


ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ - ΦΗΜΕΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ?
Πολλά ακούγονται τελευταία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο από δηλητηριάσεις μέχρι μπαταριές που κάνουν εκρήξεις.
Ισχύουν άραγε όλα αυτά η είναι απλώς ένα παιχνίδι ορισμένων?
Άραγε μία μπαταριά ηλεκτρονικού τσιγάρου με 3.7v και 650mah μπορεί να προκαλέσει έκρηξη?
Ασφαλώς και όχι...! Οι μπαταριές που υπάρχουν στην αγορά από επίσημα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου τηρούν κανόνες ασφαλείας και έχουνε όλα τα προβλεπόμενα τσιπ ασφαλείας.
Οι φορτιστές επίσης έχουν πιστοποιητικό CE & ROHS. Άρα γιατί τόσο λοιπόν τόσος ντόρος όταν με τα ίδια πιστοποιητικά κυκλοφορούν όλα τα ηλεκτρονικά στην αγορά; Σίγουρα κάτι κρύβεται πίσω από όλο αυτό. Και επίσης ακούσαμε για αμπούλες, ποιες αμπούλες? Δεν υπάρχουν πλέον τουλάχιστον στην Ελληνική αγορά παραγεμισμένα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά έχουνε μπουκάλια ασφαλείας και καπάκια ασφαλείας και φέρουν όλες τις επίσημες ενδείξεις ασφαλείας.
Τώρα αν κάποιος από εμάς είναι τόσο ανεύθυνος να αφήσει μπουκάλι ανοιχτό σε ένα τραπέζι και διπλά του να παίζει παιδί ε συγνώμη άλλα φταίει καθαρά ο γονιός γιατί δεν θα αφήναμε ούτε χλωρίνη ούτε οτιδήποτε παρόμοιο ανοιχτό σε παιδιά άλλα και εμείς γνωρίζουμε ότι το υγρό αναπλήρωσης δεν είναι για κατάποση άλλα για άτμισμα. Ασφαλώς και θα πρέπει λοιπόν να προσέχουνε ορισμένοι τα άρθρα και να μην προκαλούνε λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο. Να μάθουνε να εξετάζουνε από όλες τις πλευρές τα γεγονότα. Γιατί δεν μας λένε λοιπόν πόσοι πεθάνανε από το κανονικό τσιγάρο το προηγούμενο έτος;
e-cigarette
Και στην τελική ας αφήσουν τον απλό καπνιστή να αποφασίσει αν ζήτα εκείνος έναν σημαντικά πιο καθαρό και εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος ο οποίος είναι πολύ ποιο ασφαλής από το κανονικό τσιγάρο.
Επίσης δεν άκουσα κανέναν να πει για τις μελέτες των ελληνικών πανεπιστημίων όπου έχουμε σαφή ενδείξεις για κάτι πολύ πιο ασφαλές όπως επίσης και για τις έρευνες του Ωνάσειου από καταξιωμένους ιατρούς πάνω στο ηλεκτρονικό τσιγάρο.