Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Εργασίες αποκατάστασης-βελτίωσης ηλεκτροφωτισμού γηπεδικών εγκαταστάσεων

Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού του αγωνιστικού χώρου του Γηπέδου στο Βατώντα από το ΔΟΑΠΠΕΧ, απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου, μετά από την κλοπή  των καλωδίων.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν
εκσκαφές περιμετρικά του γηπέδου για τη εγκατάσταση σωλήνων για την καλωδίωση των προβολέων και επικάλυψη με σκυρόδεμα, για την αποφυγή κλοπής. Με το πέρας της εγκατάστασης, θα γίνει ρύθμιση εστίασης των προβολέων για τη μεγίστη δυνατή απόδοση φωτισμού.
Αντίστοιχες εργασίες και για τον ίδιο λόγο (κλοπή καλωδίων), αυτή την εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Βασιλικό.
Παράλληλα, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Αρτάκης, ολοκληρώνονται οι εργασίες σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΗ, για τον ηλεκτροφωτισμό του αγωνιστικού χώρου (γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου).
Οι ανωτέρω εργασίες εντάσσονται στα πλαίσια ποιοτικής αναβάθμισης και χρήσης  των αθλητικών εγκαταστάσεων κατά της νυκτερινές ώρες, που διευκολύνει τόσο τη λειτουργία των συλλόγων, όσο και τον προγραμματισμό λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, αρμοδιότητας του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΠΗΣ