Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ξεκάθαρο μήνυμα απο τον Βασίλη Βελέντζα

           
H Άνω Βάθεια, η Καλλιθέα και η Σέττα, τρία μικρά αλλά με έντονο παλμό χωριά του Δήμου Ερέτριας, έστειλαν  ξεκάθαρο μήνυμα ότι  ο Βασίλης Βελέντζας θα επανεκλεγεί στο Δήμο Ερέτριας, στις αυτοδοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Στις 13 Μαΐου  2014, 

ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, επισκέφθηκε διαδοχικά, τα γεμάτα ζωντάνια χωριά του Δήμου μας,  Άνω Βάθεια και Καλλιθέα. Έκανε τον απολογισμό του και απαρίθμησε ένα προς ένα τα έργα που επί των ημερών του υλοποιούνται στις περιοχές. Ανέπτυξε δε το σχεδιασμό και το προγραμματικό έργο του για τα έτη 2014-2019. Στις 12 Μαΐου 2014 ο δήμαρχος Ερέτριας επισκέφθηκε και τη Σέττα.


Στην ιστοσελίδα του συνδυασμού μας http://velentzas.info  και στο λογαριασμό μας στο facebook  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ   https://www.facebook.com/dienpovelentzas μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο μας, να διαβάσετε τα τελευταία νέα μας και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις δραστηριότητές μας.  Τα εκλογικά μας κέντρα βρίσκονται στην οδό Αρχαίου Θεάτρου 64 στην Ερέτρια και στην Κεντρική Πλατεία Αμάρυνθου. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε, να σας ενημερώσουμε για το έργο , το όραμά μας και να ανταλλάξουμε απόψεις.