Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

<< Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ >> Μια επαγγελματικού επιπέδου μουσικοχορευτική παράσταση από τα παιδιά της Στ2 Του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου



Ήταν τέλος της σχολικής χρονιάς 1996 στο Δημοτικό σχολείο Ερέτριας, όπου τα παιδιά της Έκτης τάξης παρουσίασαν με πολύ μεγάλη επιτυχία το έργο του Γιάννη Ξανθούλη Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ όπου την επιμέλεια, σκηνοθεσία, και χορογραφία είχε η δασκάλα τους, Κα. Κατερίνα Κατσίκα! Η πρότυπη μουσική είναι του Γιώργου Κατσαρού!
Σε αυτήν την παράσταση και ύστερα από συμφωνία με τον Μουσικό
 Κο. Χρήστο Δήμα αποφάσισαν να δουλέψουν ομαδικά μαζί με τα παιδιά καθημερινά επί 3 μήνες όπου τα παιδιά έδωσαν πραγματικά την ψυχή τους, σε ένα αποτέλεσμα μοναδικό για την ηλικία τους, σε αυτό συνέβαλε εκτός από τα παιδιά που έπαιξαν καταπληκτικά και η Δασκάλα τους, και η όλη ενορχήστρωση από τον Χρήστο Δήμα όπου πραγματικά απογείωσε την παράσταση και για πολύ καιρό συζητιόταν στην περιοχή!


   Σήμερα ύστερα από 20 χρόνια η Κα. Κατερίνα Κατσίκα Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, έκανε την ιδία πρόταση στον Χρήστο Δήμα όπου και την αποδέχτηκε αμέσως με συγκίνηση! Για να επιλέξει τόσο δύσκολο έργο πάει να πει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα των παιδιών της έκτης που η ιδία διδάσκει και τα γνωρίζει πολύ καλά! Αυτή τη φορά στο <<Team>> έχουμε και τη Δασκάλα της γυμναστικής που παρεμπιπτόντως γνωρίζει πάρα πολύ καλό Χορό! Την Κα. Τέτα Κατσή! Σε αυτήν λοιπόν την παράσταση ο Χρήστος Δήμας αποφάσισε να κάνει την διασκευή και ενορχήστρωση της μουσικής Εμπλουτίζοντας σε ρυθμούς Jazz Swing, Disco, Rock & Latin! ανέλαβε την ηχογράφηση, αφού πρώτα διαμόρφωσε μια αίθουσα σε Studio για τον σκοπό αυτό, και την διεύθυνση της χορωδίας όπου συνεργάστηκε άψογα με την Κατερίνα Κατσίκα και την Τέτα Κατσή η τελευταία αξίζει πραγματικά συγχαρητήρια για τις χορογραφίες της , και έφτασε η στιγμή που τα σχολεία κλείνουν, και οι μαθητές της  <<Στ 2>>  του Δημοτικού Σχολείου Αμαρύνθου, θα σας παρουσιάσουν μια επαγγελματικού επιπέδου μουσικοχορευτική παράσταση που για μια ακόμα φορά θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους και θα συζητηθεί για πολύ πολύ καιρό στην περιοχή του Δήμου Ερέτριας! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00' ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ALFA OMEGA EVIA WEB T.V