Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Συνεχίζουν τη διοργάνωση δεντροφυτεύσεων για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων και Δημοτικών Σχολείων στην Χαλκίδα.

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ


Σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σε επόμενο δελτίο τύπου.Με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των παιδιών στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας», το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), και η Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Δασαρχείο Χαλκίδας, το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Α/βάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας και τη Δ/νση Β/βάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας, συνεχίζουν τη διοργάνωση δεντροφυτεύσεων για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων και Δημοτικών Σχολείων.

Ήδη, πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, δράση δεντροφύτευσης στην περιοχή της Ριτσώνας, με τη συμμετοχή του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας και του Γυμνασίου Λαμψάκου, περίπου 100 μαθητών.

Εν τω μεταξύ, η προγραμματισμένη για Πέμπτη 26 Μαρτίου, δεντροφύτευση στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Καλοχωρίου/ Παντειχίου, στην οποία θα συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών Σχολείων, αναβάλλεται λόγω των καιρικών συνθηκών και της βροχόπτωσης που επικρατεί και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα










" ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ - ΟΜΙΛΙΑΣ ΕΦ.ΣΑΡΑΝΤΕΑ





ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

Σ’ ένα ασφυκτικά γεμάτο Θέατρο Παπαδημητρίου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία επ’ ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, με τίτλο: ''Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ'' – Ελληνική σουϊτα.

Συντελεστές της εκδήλωσης ήταν:
• Μουσικά Σύνολα ΔΟΑΠΠΕΧ & Φιλαρμονική Ορχήστρα πνευστών.
• ΣΟΛΙΣΤ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ
• ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ : ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ
• Τραγούδησαν : Γιώργος Δρακούλης και οι «Νεανικές Μουσικές Πνοές» Μαρία-Στέλλα Παππά, Παναγιώτα Φρατζή, Γιάννης Κομνηνός, Λίνα Γιατράκου, Μαρία Στυλιαννίδη, Δέσποινα Σταμέλου.
• Συμμετείχε ο Χορευτικός Σύλλογος "Τ’ Αλωνάκι" - Επιμέλεια: Δημήτρης
Λιανοστάθης
• Ενορχήστρωση και Διεύθυνση Ορχήστρας: Πέτρος Ν. Πρόκος.

Το κοινό μαγεύτηκε απο τις υπέροχες φωνές των τραγουδιστών και φυσικά απο την παρουσία και συμμετοχή του Γρηγόρη Βαλτινού και του Γεράσιμου Ανδρεάτου.
Ξεχωριστή νότα στη βραδιά, έδωσαν τα χορευτικά σύνολα του Συλλόγου
"Τ' Αλωνάκι".
Τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου, Πέτρου Πρόκου χάρισαν στο κοινό μία υπέροχη μουσική βραδιά, αφιερωμένη στην Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και διοργανωτές.



















                                                                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΑΠΠΕΧ
                                                                          ΛΙΛΙΑΝ ΖΛΑΚΩΝΗ

Τοποθέτηση Χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης έτοιμου χλοοτάπητα έμπροσθεν των εστιών της μικρής περιοχής του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Επιπλέον, εφαρμόστηκε επισπορά και λίπανση καθώς και λοιπές απαραίτητες εργασίες για την ποιοτική αναβάθμιση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Επίσης, αποξηλώθηκαν οι διαβρωμένοι σοβάδες
από σημεία της εξέδρας και των αποδυτηρίων.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες αποκατάστασης των επιχρισμάτων, αφού πρώτα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της μόνωσης της εξέδρας, προκειμένου να μην προκαλούνται φθορές στο μέλλον.

Να σημειωθεί τέλος ότι, αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ηλεκτροφωτισμού στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Οι ανωτέρω εργασίες εντάσσονται στα πλαίσια αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, για την εύρυθμη λειτουργία τους και χρήση τους από συλλόγους, ομάδες και αθλητές, αρμοδιότητας του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: '' Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ''

Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ), επ’ ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου και ώρα 20.30, στο Δημοτικό θέατρο Παπαδημητρίου,  συναυλία με τίτλο: '' Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ '' –  Ελληνική σουϊτα.
Συντελεστές εκδήλωσης:
· Μουσικά Σύνολα ΔΟΑΠΠΕΧ & Φιλαρμονική Ορχήστρα πνευστών.
· ΣΟΛΙΣΤ : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ                                                
· ΑΠΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ : ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΤΙΝΟΣ
· Τραγουδούν : Γιώργος Δρακούλης και οι «Νεανικές Μουσικές Πνοές» Μαρία-Στέλλα Παππά, Παναγιώτα Φρατζή, Γιάννης Κομνηνός, Λίνα Γιατράκου, Μαρία Στυλιαννίδη, Δέσποινα Σταμέλου.
· Συμμετέχει ο Χορευτικός Σύλλογος ‘’ Τ’ Αλωνάκι ‘’ - Επιμέλεια: Δημήτρης
Λιανοστάθης
· Ενορχήστρωση και Διεύθυνση Ορχήστρας:  Πέτρος Ν. Πρόκος.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος Περιφερειακό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ος Α’ Εθνικής Κατηγορίας2015 Προκριματικός Όμιλ

Βήμα τίτλου για τη Σ.Α. Χαλκίδας!



Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι για την κορυφή του ομίλου ήταν η ΣΑ Χαλκίδας
που επιβλήθηκε με 5.5-4.5 της μαχητικής Ευβοϊκής σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας αγκάλιασε ουσιαστικά την 1η θέση στον όμιλο αφού η Ευβοϊκή ήταν ο βασικότερος και πιο ισχυρός αντίπαλος στη μάχη για την πρώτη θέση.

Η ομάδα:

Κουρούσης Επαμεινώνδας, Ρηγόπουλος-Τσίγκος Αλέξανδρος, Τσουνής Σεραφείμ, Αλμαλής Νικόλαος, Δούκα Χριστίνα, Ισμίρογλου Βασιλική, Σιγάλα Χριστίνα, Παπαχρήστου Ιωάννα, Παπακωνσταντίνου Γιώργος και Ντόβρος Χρήστος.

Το ματς:

Η ομάδα μας παρατάχθηκε και με τους δύο "αστέρες" της Κουρούση και Ρηγόπουλο που επέστρεψαν φέτος από τους περσινούς δανεισμούς τους σε Πανιώνιο ΓΣ και ΟΑΗ Ηράκλειο αντίστοιχα. Η επιστροφή των δύο αυτών δικών μας παιδιών έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους
νεότερους παίχτες της ομάδας μας και το ματς ήταν συναρπαστικό. Αρχικά είχαμε απόλυτη ισορροπία στις νεανικές-γυναικείες σκακιέρες, όμως στη συνέχεια 2 νίκες για την Ευβοϊκή έκαναν το σκορ 1.5-3.5. Στο σημείο αυτό μίλησε η κλάση και η εμπειρία στις δύο πρώτες σκακιέρες με Κουρούση-Ρηγόπουλο να τελειώνουν ακριβώς ταυτόχρονα(!) πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες που σε συνδυασμό με τη νίκη του Σεραφείμ Τσουνή έκαναν το σκορ 4.5-4.5 και ενώ όλα έδειχναν χαμένα, αφού στην  9  σκακιέρα ο 12χρονος Γιώργος Παπακωνσταντίνου  είχε συντριπτικό μειονέκτημα, ο Γιώργος τελικά κατάφερε από το πουθενά να γυρίσει το παιχνίδι και να γίνει ήρωας παίρνοντας μία "χρυσή" νίκη για την ομάδα μας!

Τις νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν: Κουρούσης Επαμεινώνδας, Ρηγόπουλος–Τσίγκος Αλέξανδρος, Τσουνής Σεραφείμ, Ισμίρογλου Βασιλική, Παπακωνσταντίνου Γιώργος, ενώ ισοπαλία έκανε η Δούκα Χριστίνα.

Αρχηγός για την ομάδα μας ήταν ο Αλέξανδρος Ρηγόπουλος. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο Κουρούσης δεν δέχθηκε να είναι αρχηγός σήμερα
ως ένδειξη σεβασμού προς τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας μας. Στόχος πλέον το 2 στα 2 την επόμενη εβδομάδα για την κατάληψη της 1ης θέσης του ομίλου που θα μας οδηγήσει στα μπαράζ για την Α' Εθνική το καλοκαίρι, καθώς και η κατάκτηση του Κυπέλλου σε περίπου ένα μήνα.

" ΜΕΡΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Διήμερο θεατρικών παραστάσεων στο Βασιλικό Ευβοίας!