Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΘΑΝΟΣ ΤΖΑΝΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ LIVE, ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ!

Ο τραγουδιστής κάνει δυναμικό comeback με καινούργιο τραγούδι, το οποίο υπογράφει ο ίδιος και λέγεται "Πάμε για άλλα"
Ο τραγουδιστής αντί για ορχήστρα αντρών όπως συνηθίζεται, προτίμησε να κάνει την διαφορά με την καυτή πολυμελή του μπάντα!
Την μεγάλη έκπληξη έκανε πριν απο λίγες μέρες σε κλάμπ του Μπουρναζίου, πλαισιωμένος απο γυναίκες μουσικούς. Τον τελευταίο καιρό αποδεικνύει ότι έχει κάνει για τα καλά restart στην καρριέρα του.
Ανανεωμένος περισσότερο απο ποτέ σε εμφανισιακό  αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Θάνος Τζάνης τον τελευταίο καιρό «Πάει για άλλα» με αποδείξεις.Το νέο του τραγούδι,«Πάμε για άλλα» που φέρει την υπογραφή του σε στίχους και μουσική απο την κυκλοφορία του teaser κιόλας έδειξε την δυναμική του, περιμένοντας την επίσημη κυκλοφορία του σε μερικές μέρες. Ο δημοφιλής τραγουδιστής με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύει όλη την εβδομάδα από πόλη σε πόλη ενώ οι live εμφανίσεις του δίνουν και παίρνουν. Παρασκευή και Σαββάτο προκαλεί το αδιαχώρητο στο Plori club στο Λουτράκι, ενώ τόσο στο Enzzo club όσο και στο
Abus club που εμφανίστηκε την προηγούμενη
εβδομάδα, έγινε ο χαμός...