Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σώος βρέθηκε ο 27χρονος άνδρας που έπεσε από την γέφυρα της Χαλκίδας






















Σώος βρέθηκε ο 27χρονος άνδρας που έπεσε από την γέφυρα της Χαλκίδας
Οι λιμενικές αρχές της Χαλκίδας αναζητούσαν τον 27χρονο άνδρα που σύμφωνα με μαρτυρία, έπεσε χθες το βράδυ από τη γέφυρα της Χαλκίδας. Ο άνδρας, λοιπόν, βρέθηκε σώος και αβλαβής!
Ο νεαρός κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει σώος σε μια νησίδα στη θαλάσσια περιοχή, όπου υπάρχουν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της πόλης.
Το συνεργείο της εταιρείας του βιολογικού καθαρισμού εντόπισε τον 27χρονο και τον μετέφερε στην ξηρά.

ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΓΕΥΣΕΩΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ

Το ζαχαροπλαστείο ΓΑΡΔΕΝΙΑ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον πιο γευστικό παράδεισο στην Αμάρυνθο Εύβοιας . Με μοναδικές γεύσεις φτιαγμένες με δημιουργικότητα και μεράκι, έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Η εγγύηση στην ποιότητα των υλικών μας είναι συνέπεια της διαχρονικής μας αξίας στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. H εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μας είναι επιβράβευση και η δύναμη μας για την συνέχιση του δημιουργικού μας έργου. Οι γλυκές μας απολαύσεις εγγυώνται να συνοδεύσουν τις καθημερινές αλλά και τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωή σας...
Η Ζαχαροπλαστική είναι µία πολύ εξειδικευμένη και απαιτητική Τέχνη γιατί πρέπει να συνδυάζει την καλλιτεχνία µε την άριστη γεύση και τη μαζική παραγωγή µε τη σταθερή και καλή ποιότητα. Το γεγονός επίσης ότι η Ζαχαροπλαστική πρέπει να ακολουθεί τις σύγχρονες απαιτήσεις για πιο υγιεινή και διαιτητική διατροφή, αλλά και για όµορφη παρουσίαση των παρασκευασµάτων, την κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο των γαστρονοµικών τεχνών.

Καλώς ήρθατε σε ένα μαγευτικό ταξίδι γλυκών συνταγών που χάνονται στα βάθη του χρόνου. Ετοιμάσαμε για εσάς ένα βίντεο όπου παρουσιάζει τα αριστουργήματα της γεύσης αλλά και τον τρόπο παρασκευής τους στο υπερσύγχρονο χώρο του εργαστηρίου ΓΑΡΔΕΝΙΑ!